Kristen Mission

Onsdag 24. november - kl. 19

Med udgangspunkt i sin bog ’Da danskerne ville omvende verden’ stiller Daniel Henschen stiller skarpt på en del af Danmarkshistorien, der sjældent bliver fortalt.

Fra slutningen af 1800-tallet rejste hundreder af danskere ud som missionærer. På Holbæk-egnen stod missionsbevægelsen stærkt og  missionsudstillingerne i 1931 og 1951 tiltrak 10.000 mennesker.

Tilmelding: Billetexpressen.dk

TRAP Holbæk

2. december kl. 19:00

Foredrag om TRAP Holbæk ved chefredaktør, professor, dr.agro. Niels Elers Koch i samarbejde med Holbæk Museumsforening

Tilmelding: Billetexpressen.dk

Barrisonfeberen

2. marts kl. 19:00 på Holbæk Museum

Foredrag ved dr. phil. Hans Henrik Appel om de fem danskfødte søstre, som blev en mega succes rundt om i Europa med deres tvetydige sang- og dansenumre.

Minder fra Undløse Præstegård

23. februar 19:00 på Holbæk Museum

Foredrag ved cand. mag. Birgitte Bruun Wolter.

”Præstebørn er gerne de værste” – det betyder i følge ældre ordbøger, at præstebørn er de vildeste, ugudeligste og lignende. Kom og hør om der nu også kan være noget om det.

Klosterstræde 18

4300 Holbæk

vennemail@holbaekmuseumsforening.dk

© Copyright. All Rights Reserved.